hidegen sajtolt olajok fejrész

Természetes arcápoló ligetszépe és jojoba olajjal

A természetes arcápoló szérumok a legnépszerűbb arcápoló termékek közé tartoznak. Fontos viszont, hogy a szérumokat megfelelően tisztított arcbőrre vigyük fel, és kezünk is tiszta legyen a művelet kezdetekor. Az arcszérum a krémekhez hasonlóan a bőrön maradó kozmetikumok közé tartozik, így nem kell lemosni, hiszen akkor nem tud megfelelően beszívódni és kifejteni hatását.

Az arcápoló szérumot mindig a krém előtt kell felvinni az arcra. Csak cseppentsük a készítményt az ujjunkra, vagy közvetlenül az arcbőrünkre, majd gyengéd mozdulatokkal masszírozzuk be. Ezután várjuk meg, amíg teljesen beszívódik, és csak utána használjuk a krémet.

Természetes arcápoló – arcszérum recept

Keverjük össze az összetevőket, és alkalmazzuk a tiszta arcbőrre lefekvés előtt. Az olajok táplálják és hidratálják a bőrt, miközben a levendula nyugtató hatású.

Külsőleg ezek a hidegen sajtolt növényi olajok bőrápoló termékek összetevőjeként is használhatóak, például arc- és testápolókhoz hozzáadva. Emellett hajpakolásként is kiváló a haj hidratálására és erősítésére.

Nagyon fontos, hogy mindig 100%-ban tiszta és természetes, azaz nem szintetikus növényi olajokat válasszunk!

Az ligetszépe olajban található összes összetevő 100%-ban tiszta és természetes, nem szintetikus.

A ligetszépe olaj a természetes arcápoló szérum egyik fontos összetevője

A ligetszépe olaj rendkívül sokoldalú és jótékony hatású hidegen sajtolt növényi olaj, amely segíthet az egészség megőrzésében, valamint a bőr és haj ápolásában is. Bőrfiatalító hatású, bőrproblémákra nagyon jó, a fiatalság olajának tartják. Kapszula formájában is könnyen elérhető, valamint nagyon egyszerűen beilleszthető a mindennapi bőrápolási rutinunkba.

A jojobaolaj a természetes arcápoló hasznos eleme

A jojobaolaj egy nagyon gyors felszívódású olaj, nagyon mélyre tud jutni a bőrön keresztül. Finoman táplálja a bőrt, nagyon jól hidratál, gyulladáscsökkentő, valamint antioxidáns hatása is jó, és bőrfiatalító hatását sem hanyagolhatjuk el. Egy nagyon-nagyon jól eltartható olaj.

A levendula illóolaj nyugtató hatású összetevője ennek a szuper és természetes arcápoló szérumnak.

A levendula olaj égésre, napégésre is nagyon jó, sebgyógyító, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatású. Külsőleg rovarcsípésekre, valamint a nehezen gyógyuló sebekre is alkalmazható. A levendula olaja még masszázsolajnak is nagyon jó. 

A levendula illóolaj lelki hatásai többek között: tisztaság, frissesség, rend légkörét teremti. Borongós gondolatok ellen. Oldja a lehangoltságot és a depressziót, helyreállítja a lelki egyensúlyt.

Ha eddig még nem ismerted ezt a természetes arcápoló olajkeveréket, érdemes kipróbálnod annak számos előnye miatt. Ne feledd, hogy az egészség és szépség megőrzése érdekében fontos az egészséges táplálkozás és megfelelő bőrápolás, így ez az olajkeverék remek választás lehet a mindennapi rutinodba!

Hidegen-sajtolt-olaj-webaruhaz-3

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük